Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Fenomeen Van der Poel wint Dwars door Vlaanderen

Fenomeen Van der Poel wint Dwars door Vlaanderen

Cheer!

Mathieu van der Poel heeft Dwars door Vlaanderen gewonnen. De Nederlandse alleskunner op de fiets klopte zijn vier medevluchters in de finale van de Vlaamse wielerklassieker met twee vingers in de neus. 

Deel dit artikel op social media

Van der Poel, die 63 kilometer voor het einde aanviel, versloeg in de sprint de Fransman Anthony Turgis en Luxemburger Bob Jungels. Danny van de Poppel werd zevende, op negentien seconden van zijn winnende landgenoot.

Het was voor de 24-jarige Van der Poel pas zijn tweede WorldTour-wedstrijd ooit. Zondag debuteerde hij in Gent-Wevelgem, waarin hij vierde werd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mathieu aan!