Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van der Breggen juicht voor vijfde keer op rij in Waalse Pijl

Van der Breggen juicht voor vijfde keer op rij in Waalse Pijl

Cheer!

Anna van der Breggen heeft voor de vijfde keer op rij de Waalse Pijl gewonnen. Op de slotklim van de Muur van Hoei bleek de 29-jarige Nederlandse de sterkste van een uitgedund groepje met toppers. Ze won in de regenboogtrui. Achter de 'Koningin van de Muur van Hoei’ eindigde Annemiek van Vleuten (Mitchelton-Scott), net zoals zondag in de Amstel Gold Race, als tweede na 118 kilometer. De derde plaats ging naar Annika Langvad, ploeggenote van Van der Breggen bij Boels-Dolmans. 

Deel dit artikel op social media

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anna en Annemiek aan!