Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sacha Gorissen heeft door sambo meer vertrouwen in zichzelf

Sacha Gorissen heeft door sambo meer vertrouwen in zichzelf

Minsk 2019 Video

Cheer!

Tijdens de Europese Spelen in Minsk komt Sacha Gorissen in actie op het onderdeel sambo. Eén ding is nu al zeker: de sport is in Wit-Rusland zo populair, dat Sacha nu al weet dat ze in een uitverkocht huis sport!

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!