Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wat motiveert zwemmers Mathys Goosen en Maaike de Waard?

Wat motiveert zwemmers Mathys Goosen en Maaike de Waard?

Video

Cheer!

Tijdens de voorbereiding op de WK zwemmen gingen we langs bij zwemmers Mathys Goosen en Maaike de Waard om over hun motivatie en doelen te praten. Zondag starten de wereldkampioenschappen zwemmen in Gwuangju!

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mathys en Maaike aan!