Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wheeler Kenny van Weeghel print zijn eigen handschoenen

Wheeler Kenny van Weeghel print zijn eigen handschoenen

Video

Cheer!

Voor een wheeler is een goed paar handschoenen enorm belangrijk. Het is het contactpunt van de hand op de hoepel van de rolstoel. Paralympisch kampioen Kenny van Weeghel maakt zijn handschoenen zelf met een 3D-printer.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kenny aan!