Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Op zoek naar de talenten van de toekomst

Op zoek naar de talenten van de toekomst

Video

Cheer!

Natuurlijk willen we ook in de toekomst zo goed mogelijk voor de dag komen op EK's, WK's, Olympische en Paralympische Spelen. Daarom organiseren we ieder jaar een Talentdag, om te kijken of we in samenwerking met onze bonden verborgen talent kunnen vinden.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!