Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Win kaarten voor het olympisch kwalificatietoernooi van onze volleybalsters!

Win kaarten voor het olympisch kwalificatietoernooi van onze volleybalsters!

Cheer!

Onze volleybalsters spelen van 7 tot en met 12 januari 2020 het olympisch kwalificatietoernooi in de Omnisporthal in Apeldoorn. Het is de laatste kans voor het team om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokio. En jij kan er samen met je team bij zijn, want we geven twee keer tien tickets weg!

Deel dit artikel op social media

Het toernooi in Apeldoorn is goed bezet, dus kunnen de volleybalsters alle steun goed gebruiken. We willen je daarom vragen om een zo origineel mogelijke video op te nemen waarin je het team succes wenst. De makers van de leukste video’s winnen 10 kaarten voor onze wedstrijd tegen Azerbeidzjan. 

Alle video’s samen geven we aan de volleybalsters om ze net dat extra zetje in de rug te geven voor het toernooi. 

Klik hier om mee te doen aan de actie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laura, Robin, Anne, Myrthe, Lonneke en Nicole aan!