Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

ABN Amro World Tennis Tournament

Van maandag 11 tot en met zondag 17 februari wordt in Rotterdam het 46ste ABN Amro World Tennis Tournament gehouden.

Nederlandse deelname:

Robin Haase, Matwé Middelkoop, Jean-Julien Rojer

Programma en uitslagen:

Via www.abnamrowtt.nl

Live:

Het toernooi is live te volgen op Ziggo Sport:

Maandag vanaf 12.30 uur en vanaf 19.30 uur
Dinsdag t/m donderdag vanaf 11.00 uur en vanaf 19.30 uur
Vrijdag vanaf 12.30 uur en vanaf 19.30 uur
Zaterdag vanaf 15.00 uur en vanaf 19.30 uur
Zondag vanaf 15.30 uur

De partijen die om 19.30 uur beginnen zijn live te zien op NOS.nl en in de NOS-app, net als de wedstrijden van Tallon Griekspoor en Robin Haase. Er zijn samenvattingen van de belangrijkste duels. De finale wordt zondag vanaf 15.30 uur live uitgezonden op NPO 1.