Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Amstel Gold Race

Op zondag 21 april wordt de enige Nederlandse wielerklassieker de Amstel Gold Race verreden. De mannen- en de vrouwenwedstrijd van de Amstel Gold Race is zondag rechtstreeks te volgen bij de NOS. De vrouwenkoers vanaf 13.20 uur op NPO 1, maar al een uur eerder op NOS.nl en de NOS-app. De mannenkoers is vanaf 14.45 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app. Commentaar bij zowel de vrouwen als de mannen komt van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot.

Nederlandse deelname:

Volgt

Programma en uitslag:

Via deze website