Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Atletiek: Diamond League, Monaco

Alle toppers uit de atletiekwereld komen veertien keer per jaar samen om de Diamond Race te winnen. Het klassement wordt aan het eind van het seizoen opgemaakt. Op vrijdag 12 juli vindt de IAAF Diamond League-meeting in Monaco plaats.

Nederlandse deelname:

Dafne Schippers en Sifan Hassan.

Programma en uitslagen:

Via deze website