Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

OKT softbal: Nederland-Zuid-Afrika

Van 23 tot en met 28 juli vindt op Sportpark de Paperclip in Utrecht een Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) softbal plaats. In dit OKT is voor de acht deelnemers uit Europa en Afrika één ticket beschikbaar voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. De wedstrijden zijn live te zien via Olympic Channel (zie de player hieronder).

TeamNL bestaat uit:

volgt

Programma en uitslagen:

via deze website

Programma Nederland:

23 juli, 19.00 uur: Nederland-Zuid-Afrika

24 juli, 19.00 uur: Nederland-Spanje

25 juli, 19.00 uur: Nederland-Groot-Brittannië

26 juli, 16.00 en 19.00 uur: halve finales

27 juli, 15.00 uur: finale