Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

BinckBank Tour, etappe 4

Van maandag 12 augustus tot en met zondag 18 augustus wordt de BinckBank Tour 2019 verreden. De World Tour-wedstrijd door Nederland en België is elke dag (vanaf 15.00 uur) bij de NOS te volgen op radio, via een extra uitzending op televisie (NPO 1) en een livestream op internet.

Nederlandse deelname:

O.a. Dylan Groenewegen, Jos van Emden, Mike Teunissen, Dylan van Baarle, Pim Ligthart, Tom-Jelte Slagter, Moreno Hofland, Lars Boom, Pieter Weening, Boy van Poppel, Jan-Willem van Schip.

Route en uitslagen:

Via deze site.