Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK turnen, meerkampfinale (m)

De wereldkampioenschappen turnen worden van 4 tot en met 13 oktober gehouden in Stuttgart. Vanaf dinsdag besteedt de NOS zes dagen lang uitgebreid aandacht aan de WK, met livestreams en extra tv-uitzendingen. Vrijdag 11 oktober staat de meerkampfinale voor de mannen op het programma.

TeamNL bestaat uit:

Mannen: Epke Zonderland, Michel Bletterman, Bart Deurloo, Bram Louwije, Frank Rijken en Casimir Schmidt. 

Vrouwen: Vera van Pol, Eythora Thorsdottir, Naomi Visser, Tisha Volleman, Lieke Wevers en Sanne Wevers.

Programma en uitslagen:

Via deze site.